СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

14.05.18.:

 

ОДРЖАНА РЕДОВНА СЕДНИЦА
СКУПШТИНЕ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

 

Седница Скупштине Синдиката Телекома „Србија“ одржана је 11.05.2018. године у Београду у Звездара театру. Седници су присуствовали чланови Скупштине, чланови комисија и органа Синдиката, као и бројни гости, међу којима су били председник Надзорног одбора „Телеком Србија“ а.д. проф. др Милан Божић, генерални директор „Телеком Србија“ а.д. Предраг Ћулибрк, извршни директор за људске ресурсе Драшко Марковић, извршни директор за финансије Миленко Џелетовић, помоћник генералног директора Милан Алексијевић, секретар Друштва Александар Радовановић, директор Сектора за нормативу, интерне односе и организацију Дејан Павловић, директор Сектора за планирање, компензације, бенефиције и администрацију људских ресурса Тамара Вукмировић, директор Сектора за радне односе Горан Гњидић, директор Сектора за развој Сузана Маровић, директор интерне ревизије Мира Стевановић и остали гости.

 

После отварања Скупштине делегатима су се обратили генерални директор Предраг Ћулибрк, извршни директор за људске ресурсе Драшко Марковић и председник Синдиката Телекома „Србија“ Мирослав Јоксимовић.

 

У оквиру радног дела Скупштине председник Синдиката Мирослав Јоксимовић поднео је Извештај о раду Синдиката у 2017. години и план и програм рада у 2018. години, који су усвојени од стране чланова Скупштине. Скупштина је усвојила и извештаје Надзорног одбора Синдиката и Комисије фонда солидарности.

 

На седници Скупштине делегати су усвојили измене и допуне Правилника фонда солидарности.

 

Погледајте фотографије:

 

 

 

 

 

 

 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs